Disclaimer

Dit is de site van Poelier Oude Lashof.

Foto’s, logo’s, formats en teksten mogen zonder schriftelijke toestemming van Robert Oude Lashof (Poelier Oude Lashof) niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Bas en Ben Deterink (B&B Webdesign). Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze internetsite besteden is het mogelijk dat de informatie, die op deze website wordt gepubliceerd, onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Robert Oude Lashof (Poelier Oude Lashof) is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Ook kan Robert Oude Lashof (Poelier Oude Lashof) geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van, of fouten of vertraging in, het verstrekken van informatie. Robert Oude Lashof (Poelier Oude Lashof) garandeert niet dat naar hem gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Ook aanvaardt Robert Oude Lashof (Poelier Oude Lashof) geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen. Aan typefouten en prijsinformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

© Robert Oude Lashof – 2018